+385 98 773 227

Girlanda od balona

Girlanda od balona u bojama po tvojoj želji stiže nakon svega par klikova. Sve što trebaš je izabrati od 1 do 4 boje balona u kojima će biti girlanda i već sutra na tvoju adresu stiže set za izradu girlande s balonima i priborom.

Uradi sam(a) girlanda od balona idealna je za proslavu događaja sa stilom. Girlanda od balona može biti u bilo koje 4 boje od 39 koliko ih je u ponudi. Set sadži čak 102 balona u 3 veličine u boji po želji i traku za balone 250 cm, ili 204 balona i traku od 500 cm. Također, u kutiji se nalazi i sav potreban pribor za izradu, te naputak.

Tvoja girlanda od balona prilagodit će se svakoj lokaciji i učiniti je posebnom: poput ulaza na party, vjenčanog oltara, slatkog stola, šanka ili uz rub bazena. Odaberi boje svojih balona koje će biti usklađene za bilo koju temu poput: tropske, džungle, dinosaura, sirene, jednoroga, svemira i još mnogo toga.

Ne zaboravi dodati poneki Chrome balon, cvjetiće ili  balone s konfetima kako bi svoju girlandu od balona podigli na neku novu, sljedeću razinu. Tvoji najbliži uživat će ​​u fotografiranju dostojnom Instagrama s tvog: rođendana, vjenčanja, djevojačke zabave, godišnjice, otkrivanja spola…

Set za izradu girlande od balona stiže u oslikanoj kutiji koju je uvijek lijepo primiti, ali još je ljepše isti pokloniti nekoj tebi posebnoj osobi.

NAČINI PLAĆANJA

PLAĆANJE JE MOGUĆE KARTICAMA, OPĆOM UPLATNICOM, INTERNET BANKARSTVOM TE POUZEĆEM

KONTAKT

+385 98 773 227
HELP@PARTYBOX.HR

PRATITE NAS I NA...