+385 98 773 227
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Plaćanje

Kupac se obvezuje naručenu robu platiti poduzeću Nebula d.o.o., odnosno vanjskom pružatelju usluge koji u ime poduzeća Nebula d.o.o. vrši naplatu, na način koji je odabrao prilikom sastavljanja narudžbe.

Maloprodajna cijena robe istaknuta uza svaki artikl izražena je u eurima (€) s uračunanim PDV-om.

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

 1. a) Plaćanje karticama
  Plaćanje karticama ostvaruje se uz pomoć CorvusPay-a – naprednog sustava za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. Primamo sljedeće kartice: Diners®, Maestro®, MasterCard®, Premium Visa ®i Visa®. Plaćanje karticama u ovom trenutku moguće je izvršiti isključivo jednokratno.
 2. b) Plaćanje općom uplatnicom
  Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Prodavatelj prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku od 3 dana od potvrde narudžbe. U suprotnom će narudžba biti poništena. Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom, proizvode šaljemo po primljenoj cjelokupnoj uplati na našem računu.
 3. c) Plaćanje internet bankarstvom
  Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Prodavatelj  prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja te je uplatu potrebno izvršiti u roku od 3 dana od potvrde narudžbe. U suprotnom će narudžba biti poništena. Prilikom odabira plaćanja internet bankarstvom, proizvode šaljemo po primljenoj cjelokupnoj uplati na našem računu.
 4. d) Plaćanje gotovinom – pouzećem
  Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen u računu uključujući i trošak dostave. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na adresu navedenu za isporuku.