+385 98 773 227
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Otkrivanje spola

Veliki trenutak u životu svakog roditelja je kad sazna spol djeteta koje stiže na svijet. Neka to bude prilika za veliki događaj na kojem ćeš okupiti svoje najbliže.

Veliki trenutak u životu svakog roditelja je kad sazna spol djeteta koje stiže na svijet.

Neka to bude prilika za veliki događaj na kojem ćeš okupiti svoje najbliže.

Osim pribora i dekoracije stola u nježnim bojama Baby roze i Baby plave u ponudi imamo nekoliko efekata za taj dugo iščekivani trenutak.

Veliki balon kojeg napuniš konfetima i balončićima i tek kad se probije svi uzvanici će znati spol djeteta. Balon je crne boje i čuvat će tajnu sve dok se ne probije, a uz njega se dobiju konfeti i balončići u obje boje.

Nešto jednostavnija objava spola je uz pomoć topova s konfetima. Kad naručiš top napunjen rozim ili svijetlo plavim konfetima na njegovom omotu nema nikakvih informacija o boji konfeta unutra, osim male naljepnice koju skini čim stignu topovi tako da za sve ostale to ostane tajna. Tek kad aktiviraš top uzvanici će saznati spol djeteta prema boji ispaljenih konfeta!

Ili, možda izaberi iz naše bogate ponude neke od It’s a Girl ili It’s a Boy balona u kutiji koju ćeš otvoriti pred tebi bitnim ljudima.

NAČINI PLAĆANJA

PLAĆANJE JE MOGUĆE KARTICAMA, OPĆOM UPLATNICOM, INTERNET BANKARSTVOM TE POUZEĆEM

KONTAKT

+385 98 773 227
HELP@PARTYBOX.HR

PRATITE NAS I NA...